Oportunitățile din turism pe care le va aduce Aeroportul Internațional Ghimbav – Brașov sunt discutate la Forumul Turismului Brașovean

Proiectul terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional Brașov - Ghimbav (AIBG)

Aeroporturile joacă un rol important în inima regiunilor în care se află, mai ales în anumite sectoare de activitate, cum ar fi turismul.

În ultimii ani, poziționarea aeroporturilor a modificat abordarea operatorilor din turism, de la o atitudine pasivă la o atitudine activă, datorită noilor cerințe ale pieței și noilor tendințe care au apărut în sectoarele asociate sau adiacente.

Unul dintre cele mai interesante aspecte este faptul că multe companii aeriene low cost au apărut pe piață cu un model de afaceri distinct de liniile aeriene tradiționale și charter, permițând deschiderea de noi aeroporturi și noi destinații turistice.

Brașovul este pe cale să devină una dintre aceste noi destinaţii turistice pe harta Europei, odată cu terminarea construcţiilor Aeroportului Internaţional Ghimbav – Braşov în 2020 -2021.

În acest context Forumul Turismului Brașovean va reuni specialiști din domeniul turismului, care vor aborda subiecte precum oportunităţi şi provocări în dinamica economică a judeţului, modalități de pregătire pentru aportul de turişti, de firme noi și de servicii adiacente, planuri administrative pentru dezvoltarea infrastructurii pentru a face faţă unei dezvoltări rapide și armonioase a regiunii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*