FOTO VIDEO Oferta One Star Security pentru hotelierii de pe litoral. Cum te asiguri că turiștii au parte de o vacanță în siguranță

One Star Security la Târgul de Turism "Vacanța". FOTO GoNEXT.ro

“O femeie a decis să-şi rotunjească veniturile furând o sumă deloc de neglijat dintr-o cameră de hotel. Nu a apucat să se bucure de reuşită: a fost prinsă în aceeaşi zi” Așa arată o știre obișnuită de pe litoral, la capitolul “infracționalitate”.

Statisticile spun că 10% dintre turișți pleacă acasă cu “amintiri” de pe la hoteluri sau pensiuni. Un prosop mai scump, halatul de baie cu logo-ul brodat pe el sau telecomanda televizorului sunt tentații obișnuite și doar câteva exemple de “atacuri” la care poate fi supusă o unitate de cazare. Desigur că pericole sunt mult mai multe, de la scandaluri violente izbucnite în restaurant și prelungite în holul recepției până la furturile bucătarilor din restaurant (veselă, alimente) sau pătrunderi prin efracție în camerele turiștilor. S-au văzut destule pe litoralul românesc în ultimii ani. Din fericire există o soluție la toate acestea: o firmă de pază și protecție.

La Târgul de Turism jurnaliștii GoNEXT au stat de vorbă cu Directorul de Marketing al companiei One Star Security, despre amenințările și pericolele care supun continuu unui stres dăunător, branșa turismului la Marea Neagră. Sunt multe cazurile și situațiile pe care infractorii le produc și și mai multe sunt durerile de cap ale hotelierilor ce pică victime atacatorilor.

“Un hotel e o investiție foarte mare. Dacă ne punem în pielea proprietarului ne imaginăm că a investit foarte mult în bucătărie și vrea ca bucătăria să meargă foarte bine și să nu există sustrageri de echipamente sau de alimente de acolo. Apoi în camere să nu fie probleme, la recepție să nu fie probleme… La fel pentru turist: el vine în vacanță, vrea să se relaxeze, să nu aibă gălăgie în jur, să nu aibă reclacitranți în jurul lui și când vede prezența unor agenți de intervenție în hotel, asta îi oferă un grad ridicat de confort. Una e să mergi într-un loc unde știi că trebuie să fii atent la buzunare, trebuie să fii atent în jurul tău, să fii atent la ce se-ntâmplă și mereu în alertă, și alta e să ai o pază de calitate cum este cea oferită de One Star Security astfel încât să-ți petreci liniștit vacanța la mare”, spune Andrei Rizescu, Director de Marketing la One Star Security.

Paza bună trece primejdia rea, spune o vorbă veche din popor. Cu două condiții, adăugăm noi: ca agenția de securitate să fie verificată pentru serviciile sale, iar agenții săi să fie certificați profesional. Un agent de pază și protecție trebuie să fie o persoană de mare încredere, pentru că are grijă de bunurile și de viața oamenilor. Acestea sunt și motivele pentru care hotelurile de pe litoral angajează agenți de pază.

În decursul timpului ei au luat treptat, treptat locul paznicilor. De ce ? Pentru că sunt profesioniști și asigură servicii de mai bună calitate. Asta face și One Star Security zilele acestea la Salonul de Dotări Hoteliere de la târgul de vacanțe ce se desfășoară la Pavilionul Expozițional Mamaia: pune pe masă o ofertă impresionantă de bunuri și servicii gândite proactiv și reactiv la amenințările infractorilor de orice tip.

“Avem o gamă foarte largă de echipamente: camere video de interior, de exterior, night vision, senzori de mișcare, senzori magnetici, senzori de geam spart… o multitudine de echipamente care pot fi configurate pentru fiecare unitate turistică în parte. Pentru un hotel de pe litoral de exemplu, luăm în calcul faptul că turiștii pot fi un pic mai reclacitranti, pot să le placă unele lucruri din camera de hotel pe care vor să le ia acasă la plecare, sau în bucătăria acelui hotel se pot întâmplă situații nedorite. Putem lua în calcul că la recepția  hotelului pot avea loc situații nedorite sau în parcarea hotelului … Din aceste motive, practic suntem pregătiți să venim cu echipamentele necesare pentru a asigura o pază cât mai bună pentru unitățile hoteliere, dar și pentru confortul oamenilor – turișți, dar și stafful hotelului”, a explicat Andrei Rizescu, de la One Star Security, pentru cititorii GoNEXT.

350 de agenți de securitate atestați profesional, care dețin aviz port-armă sunt gata să intervină. Ei au în dotare 55 de vehicule de intervenție, 11 vehicule de transport persoane (8+1), pistoale de calibru 10*22t, câini de pază, tuburi lacrimogene și comunicații profesionale.

“Suntem nr. 1 în combaterea efractiei. Acest lucru înseamnă că venim cu servicii de foarte bună calitate, cu echipamente de foarte bună calitate și cu echipaje de intervenție la fel, către o gamă foarte mare de clienți. În momentul de față ne aflăm la Salonul de Dotări hoteliere și venim cu servicii dedicate pentru această nișă de business. Oferim servicii de monitorizare supraveghere și intervenție rapidă, venim  cu pază umană, cu agenți foarte bine pregătiți care știu să comunice atât cu turistul cât și cu staff-ul unui hotel sau al unei pensiuni. Avem și echipamente ce pot fi adaptate, configurate pe profilul fiecărui hotel sau pensiuni, pe necesitățile acestora și mai venim și cu niște prețuri promoționale foarte bune: abonamentul de monitorizare, supraveghere și intervenție rapidă de la 119 lei + TVA / lună și pază umană adaptată pentru segmentul turistic, segmentul hotelier” a declarat pentru GoNEXT Andrei Rizescu, Marketing Manager la One Star Security.

Tot One Star Security instalează și sistemele de protecţie la incendiu, sistemele de securitate și control, camerele de supraveghere cu unghi de 180 de grade, camerele PTZ (pan–tilt–zoom) și un tip de  camere video termice, unice în Uniunea Europeană. Toate acestea sunt integrate în cel mai avansat Dispecerat Video din Constanța, care are ca rezultat direct un timp de reacție al echipelor de intervenție, foarte mic.

Timpul mediu de intervenție al echipajelor One Star este de 5-7 minute, indiferent de condiţiile meteorologice. Și pentru orice client care vrea să vadă pe ce dă banii, firma One Star Security expune toate acestea la Magazinul de Securitate deschis pe bulevardul Lăpușneanu la nr. 177. Este singurul showroom de securitate din România și este deschis pe litoral.

One Star Security răspunde la telefon 0785 285 975, iar specialiștii săi pot fi contactați și pe email la adresa office@onestarsecurity.ro. Zilele acestea îi puteți găsiți (și) la standul propriu din Pavilionul Expozițional din Mamaia, unde participă la Târgul de Turism Vacanța și Salonul de Dotări Hoteliere. Programul de vizitare este zilnic între orele 10 și 19 iar mâine, duminică până la ora 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*