Prima cursă charter spre Iordania – Aqaba a decolat de pe Aeroportul Otopeni

Turiștii ajung din București în Israel cu curse directe de doar trei ore. FOTO Prestige Tour

Prima cursa charter spre Iordania-Aqaba a plecat în după amiaza de sâmbătă 24 martie de pe aeroportul Otopeni. Astfel, în doar trei ore, turiștii ajunge de la zero la 30 de grade Celsius.

Acest lucru s-a realizat prin firma de turism Prestige Tours, reprezentanții acesteia mulțumind tuturor agențiilor partenere și clienților pentru ca au ales Iordania.

Din toamnă vor fi mai multe curse regulate spre Iordania. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*