Oferte de nerefuzat pentru pasionații de schi la Târgul de Turism al României

Ofertă pentru pasionații de schi

Orașul Sinaia lansează, la Târgul de Turism al României, campania “Sinaia – O săptămâna la schi”.

Promoția ce se anunță unică în Romania, se adresează exclusiv pasionaților de schi și asta pentru că conține o săptămână de cazare în 6 hoteluri de 3 și 4 stele și schipass cu 50% reducere. Oferta este valabilă pentru sejururi în perioada 18-25 martie.

Târgul de Turism al României, ediția de primăvară se desfășoară anul acesta în noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului 2017 – Pavilioanele B1 si B2. Pavilioanele B1 și B2 au o suprafață totală de 27.000 de mp și sunt locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*