FOTO Insula Ammouliani din Grecia, promovată la Târgul de Turism al României

Insula Ammouliani din Grecia. FOTO Business Association of Ammouliani Island

Insula Ammouliani din Grecia este promovată în această săptămână la Târgul de Turism al României.

Nikitas Martigakis – Business Association of Ammouliani Island – explică de ce a ales să vină la acest eveniment.

“Am ales să participăm la Târgul de Turism al României în fiecare an, în primul rând pentru că aici ne simțim bineveniți. Găsim foarte multe asemănări între oameni, cultură, obiceiuri, toți sunteți foarte primitori și credem că putem spune același lucru și despre poporul elen. Suntem foarte fericiți că ne aflăm din nou în București și bineînțeles la Romexpo. Tot mai multe companii de pe insula participă cu noi la acest eveniment, ceea ce înseamnă că participarea noastră este un real succes. Spre exemplu, în acest an reprezentăm aproximativ 120 de afaceri de pe insulă”, a spus Nikitas Martigakis.

Cei interesați pot afla tot ceea ce pot face pe insulă, de la cazare până la activități și preparate culinare autentice

“Prin participarea la evenimente de acest fel ne dorim să informăm și să trezim interesul viitorilor oaspeți pentru ”Bijuteria ascunsă a peninsulei Halkidiki” – Insula Ammouliani. Discutăm cu vizitatorii noștri din stand despre noutăți, despre tot ceea ce pot face pe insulă, de la cazare până la activități și preparate culinare autentice.

Pentru că de fiecare dată venim cu o noutate și ne place să creăm legături puternice, anul acesta am pregătit un concurs. În cadrul acestuia vom oferi 5 sejururi de câte 4 nopți, pentru 2 persoane. Deci, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem participanții.

Partenerii noștri pentru acest concurs sunt: Hotel SunRise, Hotel Ammouliani, Hotel Thalassa, Erotokristos Studios și Sunrise Villas. Dacă tot am menționat Sunrise Villas, trebuie să vă spunem că începând cu acest an veți găsi la noi la stand și cele mai noi și exclusiviste locații din Ammouliani, Sunrise Villas. Acestea sunt situate în cel mai înalt punct al insulei și oferă o priveliște deosebită, deasupra mării, mai ales la răsărit. 2024 – un sezon cu perspective pozitive și un potențial record de turiști”, a mai spus Nikitas Martigakis.

Sezonul turistic 2024 se anunță unul promițător chiar mai bun decât cel din 2023.

“Sezonul turistic 2024 este unul promițător, am început cu dreptul. Predicțiile sunt pozitive și credem că va fi un sezon mult mai bun decât cel din 2023, care a fost unul extraordinar. Cât despre rezervări, și aici avem o noutate. Pentru sezonul acesta solicitările de rezervare au venit mult mai devreme decât în anii anteriori. Ceea ce ne bucură foarte tare este că în fiecare an ajung pe insulă vizitatori noi. În topul țărilor care trimit noi oaspeți către noi se află România și acest lucru ne demonstrează faptul că ceea ce facem, facem bine.

De la prima noastră participare, mai exact în 2010, până astăzi, numărul de oaspeți pe insulă a crescut semnificativ. Când spunem semnificativ ne referim la faptul că în 2023 am avut de 10 ori mai mulți turiști decât la începutul participărilor noastre la evenimentele externe de promovare. Pentru 2024, conform predicțiilor ne așteptăm să întâmpinăm și mai mulți oaspeți. Am ales ca singurul eveniment extern la care să participăm cu stand propriu să fie Târgul de Turism al României – Romexpo, București. Pentru toate celelalte evenimente de profil din Europa ne puteți găsi în standul regiunii Halkidiki”, a mai povestit Nikitas Martigakis.

El s-a referit și la acordul de cooperare și prietenie cu Uniunea Elena din România

“Insula Ammouliani prin asociația noastră de afaceri, vizitează Romexpo de peste 13 ani. În acest timp, am reușit să introducem insula Ammouliani pe piața românească, să creștem numărul turiștilor și să extindem sezonul turistic pentru insulă, de la 45 de zile când am început, la peste 5 luni acum. Avem vizitatori din mai până în octombrie. Totuși, cea mai importantă realizare este legătura pe care am creat-o. Intenția noastră de a oficializa aceste legături de cooperare și prietenie s-a concretizat ieri, 15.02.2024, când în Parlamentul României am semnat un acord de cooperare reciproc cu Uniunea Elenă din România. Scopul acestui acord bilateral este promovarea civilizației antice și noi, a culturii, care sunt unite într-o expresie contemporană între acțiunile ambelor părți” – Nikitas Martigakis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*