Ofertă nouă de la TAROM. Biletele pentru cele mai căutate destinații încep de la 99 Euro

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

TAROM lansează o nouă ofertă pentru clienții săi. Este vorba de bilete de avion către cele mai căutate destinaţii cu prețuri începând de la 99 de euro.

Oferta TAROM cu bilete începând de la 99 EUR este valabilă pentru cele achiziţionate în perioada 27 mai – 1 iunie și este valabilă pentru călătorii dus – întors în perioada 1 Octombrie – 15 Decembrie, data ultimului retur. Oferta este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Toţi pasagerii TAROM beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală , catering la bord, respectiv check-in.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*