Litoralul românesc și celelalte destinații turistice din județul Constanța sunt promovate la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO

Moment artistic la Târgul de Turism al României. FOTO CJ Constanța

Consiliul Județean Constanța este prezent la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, care se desfășoară la Romexpo, București. Standul Consiliului Județean Constanța are o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.

Printre co-expozanți se regăsesc: Muzeul de Științe ale Naturii Constanța, Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța, precum și Primăria Municipiului Constanța. Ca și premieră la această ediție, pe lângă instituțiile amintite, va mai participa și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

De asemenea, alături de instituțiile publice participă și crame reprezentative constănțene. La deschiderea târgului, alături de reprezentanții Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate a Consiliului Județean Constanța, a fost prezent și președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu.

„Participarea la Târgul de Turism al României este deja o tradiție pentru noi. Ca de fiecare dată, Consiliul Județean Constanța, împreună cu cele mai importante instituții de cultură subordonate, sunt prezente la acest târg pentru a promova atracțiile turistice pe care le are județul nostru. Vreau ca județul Constanța să aibă o vizibilitate din ce în ce mai mare, astfel încât numărul turiștilor să crească. Tradițiile, istoria, precum și varietatea formelor de relief fac ca această regiune să fie unică în România. Ne dorim să cointeresăm agențiile de turism, astfel încât ofertele din sezon să fie din ce în ce mai diversificate, atractive și competitive din punct de vedere al raportului calitate-preț. Cred în litoralul românesc și în regiunea Dobrogea, dar opțiunile de petrecere a concediilor trebuie să extinse și în extrasezon”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

La această ediție, Consiliul Jude’ean Constanța are un infodesk cu pliante și albume de prezentare a județului, precum și materiale de promovare ale diverselor obiective turistice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*