O bază Salvamont va fi construită în județul Covasna, în comuna Bixad

O bază Salvamont va fi construită în județul Covasna, în comuna Bixad. FOTO: CJ Covasna

Consiliul Județean Covasna a adoptat joi, 20 octombrie, o serie de hotărâri între care și cea privind construirea unei baze a Salvamont.

„Vom construi o bază Salvamont și un centru de formare-promovare în locul fostului canton al drumarilor din Bixad. Având în vedere faptul că în județul Covasna până în prezent nu există nici o bază Salvamont, este oportună realizarea unui astfel de centru, unde se pot organiza diferite întâlniri, ședințe de lucru, seminarii. Zona Bálványos este una dintre principalele zone turistice ale județului Covasna, cu mai multe trasee turistice marcate și cu un flux mare de turiști, iar realizarea unei baze salvamont este binevenită și din punctul de vedere al siguranței turiștilor”, a punctat președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor.

Imobilul existent va fi demolat și se dorește realizarea unei clădiri cu regim de înălțime maxim P+1+M cu amenajarea terenului. Prin hotărârea adoptată de Consiliul Județean a fost aprobată Nota conceptuală și Tema de proiectare pentru acest obiectiv de investiție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*