O aeronavă TAROM, plecată de la București către Salonic, s-a întors pe pistă din cauza unor probleme tehnice

Cursa TAROM. FOTO Aeroportul Timișoara
Cursa TAROM

Probleme la plecare pentru un avion TAROM plecat de la București pe 22 mai.

Aeronava de tip ATR 42-500 care a plecat la ora 12:50 de pe aeroportul Otopeni către Salonic a fost nevoită să se întoarcă după 10 minute de zbor.

“Aeronava s-a întors pe Aeroportul Otopeni, în urma sesizării unor informații neconforme cu indicatorii tehnici optimi. va fi supusă verificării tehnice amănunțite, în vederea remedierii neconformității și asigurării condițiilor optime de zbor. 

Ne cerem scuze pasagerilor afectaţi de acest inconvenient și îi asigurăm că TAROM le va asigura asistența la sol.
Vă reamintim că prioritatea Companiei TAROM rămâne asigurarea siguranței și securității pasagerilor și echipajelor sale”, au transmis reprezentanții TAROM.

Pasagerii au plecat către Salonic cu un alt avion în mai puțin de o oră de la producerea incindentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*