Naistul Nicolae Voiculeț va susține un recital în Aeroportul Henri Coandă, dedicat sărbătorii de Dragobete

Aeroportul Internațional Henri Coandă. FOTO AIHCB

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti propune pasagerilor o lecție de tradiție și valoare în cel mai autentic spirit românesc, cu ocazia sărbătorii de Dragobete.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 12.30, în Terminalul Plecări al aeroportului. Aici, pasagerii vor avea ocazia de a participa la un moment artistic oferit de muzicianul Nicolae Voiculeț, alături de orchestra sa. Invitat de onoare este marele campion Ilie Năstase, ambasador al turismului românesc.

Spectacolul este prilejuit de parteneriatul Companiei Naționale Aeroporturi București cu celebrul naist și cotidianul ”Libertatea”, înscriindu-se în programul cultural-educaţional „CNAB promovează valoarea”.

Naistul Nicolae Voiculeț este considerat unul din demnii apărători şi continuatori ai valorilor autentice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*