#CONCURS Câștigă 3 abonamente duble General Access la Festivalul Massif, care are loc în 14 – 17 martie 2024, în Poiana Brașov

Festivalul Massif. FOTO Massif

Cea de-a doua ediție a Festivalului Massif are loc în perioada 14 – 17 martie 2024 în Poiana Brașov.

Redacția GoNEXT, în parteneriat cu CD TV și Massif oferă șansa cititorilor publicației să câștige 3 abonamente duble General Access la acest eveniment. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 

2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației GoNEXT – https://www.youtube.com/c/GoNEXT
și la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro

3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la festival.

4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 18 decembrie.

Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).

Pentru mai multe șanse de câștig dă share acestei postări pe Story-ul tău, cu tag-ul @bemassif”

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Massif 2024 va avea loc în perioada 14 – 17 martie

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare wild și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

Organizatorii au început deja pregătirile și promit să aducă pe pârtiile din stațiune un mix perfect de genuri muzicale, activități montane și entertainment. Ediția 2024 va transforma, pentru a doua oară, Poiana Brașov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei.

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii MASSIF adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale, prin artiști internaționali de nișă. Pe scenele festivalului Massif vor urca Shimza, GORDO, Wilkinson Dub FX feat. Woodnote și Grigoré.

Shimza este fără îndoială, unul dintre cei mai talentați artiști din Africa de Sud. Artistul a făcut tranziția de la aspirant în industria muzicală la un artist apreciat al scenei mondiale de afro house. În ultimii ani, albumul “Shimuzic”, dar și numeroase colaborări și single-uri precum ‘African Woman’ și ‘Akulalwa’, l-au consacrat pe Shimza ca unul dintre principalii producători de muzică house din Africa de Sud.

GORDO, cunoscut anterior sub numele de Carnage, este DJ, producător și fost rapper. A devenit cunoscut pentru show-urile sale live. Cariera sa sub numele de scenă ‘’Carnage’’ a debutat în 2012, iar colaborările sale notabile au inclus piese precum “The Underground” și albumul “Papi Gordo”. În 2021, artistul a ales un nou alias, ‘’Gordo’’, și a lansat single-ul “KTM”. De atunci a adoptat un sunet orientat spre house și techno, făcând trecerea de la trap și bass. Gordo a avut și contribuții notabile la albumul surpriză al lui Drake, “Honestly, Nevermind”, lansat în iunie 2022.

Grigoré este un artist de deep & melodic house în ascensiune. Cu influențe variate, Grigoré livrează o experiență muzicală inedită și reușește să se afirme cu fiecare lansare pe care o face.

Wilkinson, DJ-ul și producătorul britanic de drum and bass, s-a afirmat la nivel internațional după lansarea albumului său de debut, intitulat “Lazers Not Included”, în 2013. Stilul său distinct în care îmbină elemente de drum and bass cu influențe pop și electronice i-a adus o bază mare de fani și apreciere din partea criticilor.

Australianul Dub FX, un artist care a devenit cunoscut în toată lumea datorită modului extrem de creativ de a combina ritmuri hip hop, reggae și drum and bass, nu va fi singur pe scena G.O.A.T. Alături de el pe scenă va urca unul dintre cei mai creativi saxofoniști din lume, britanicul Mr. Woodnote. Cei doi lucrează împreună de ceva vreme având apariții live la UNTOLD, Glastonbury, ADE sau BoomTown.

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*