FOTO Organizația Patronală Mamaia Constanța promovează turismul pe litoralul românesc, la Târgul de Turism al României

Organizația Patronală Mamaia Constanța a inaugurat standul de la Târgul de Turism al României. FOTO OPMC

Organizația Patronală Mamaia Constanța a deschis pe 22 februarie, standul său din cadrul Târgului de Turism al României, în prezența ministrului Bogdan Trif și a reprezentanților autorităților locale, printre care și primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, și președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Horia Țuțuianu. A fost prezent, de asemenea, și fostul ministru al Turismului, domnul Mircea Titus Dobre, deputat de Constanța, precum și marii campioni ai tenisului mondial Andrei Pavel și Ilie Năstase. Evenimentul a fost onorat de maestrul Nicolae Voiculeț, ambasador al turismului românesc, ce a delectat publicul cu melodii interpretate la nai.

Standul Mamaia-Constanța a atras sute de vizitatori, încă din prima zi a Târgului de Turism al României, prin desingul deosebit, care amintește de toate activitățile specifice litoralului, de la distracție și condiții excepționale de cazare, la preparate culinare specifice ținutului Dobrogea, vinuri din podgoriile însorite, care fac strugurii mai dulci și mai aromați, totul într-un cadru care amintește de navigatori și nave maritime, specifice acestei zone a țării.

“Iată că după ani de zile de muncă, Organizația Patronală Mamaia Constanța participă la Târgul de Turism cu un stand propriu. Încercăm să venim cu noutăți din Dobrogea, pentru că vorbim despre litoral de la un capăt la altul, din Năvodari până la Vama Veche. Le mulțumesc tuturor pentru participare și pentru sprijin în promovarea turismului în zona pe care o reprezentăm”, a declarat președintele OPMCTA, domnul Nicolae Bucovală, la deschiderea oficială a standului.

“Pentru prima dată, noi răspundem unei inițiative private și ne-am străduit să lăsăm deoparte tot ce ne separă și să venim în fața românilor, să le spunem că de la noi răsare soarele, că la noi sunt oricând bineveniți, că ne înțelegem între noi și că am încercat să venim aici cu tot ce avem mai bun. Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța sprijină turismul pentru că există o armonie. Ne aflăm pe un traseu și am ajuns la această formulă care se va adapta și vom avea o Organizație de Management al Destinației. Astfel de organizații există peste tot în lume și sunt convins că va funcționa și la Constanța. Avem alături de noi Camera de Comerț, Universitatea Ovidius, multe inițiative private și dorința de schimbare a lucrurilor. De la acest moment de armonie eu iau rezultatele. Vă așteptăm pe toți la Constanța!”, a declarat primarul muncipiciului Constanța, domnul Decebal Făgădău.

„După lupte seculare, pornite de Anca Pavel-Nedea, aici de față, continuate de mine, astăzi avem un prim rezultat: vedem o participare a administrației publice locale alături de Organizația Patronală Mamaia Constanța. Este pentru prima oară când standul se organizează în această formă, la Târgul de Turism al României. Sper ca Organizația de Management a Destinației Constanța-Mamaia să se înființeze cât mai curând, după ce se va finaliza cadrul legislativ, în urma votului din Parlament, pentru OMD-uri. Constanța trebuie să fie din ce în ce mai bine promovată, să participe la târgurile externe, pentru că avem un cuvânt important de spus, avem ce să oferim și trebuie să ne promovăm destinația, împreună. Turiștii străini trebuie să fie atrași în număr cât mai mare pe litoralul românesc! ”, a declarat deputatul de Constanța, domnul Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului.

”Pentru prima dată, Consiliul Județean Constanța împreuna cu Primăria Municipiului Constanța și Organizația Patronală Mamaia – Constanța repoziționează stațiunile de pe litoralul românesc acolo unde le este locul: în topul celor mai frumoase destinații pentru vacanță. Îmi doresc ca județul Constanța să se mențină ca o regiune atractivă atât pentru turiști, cât și pentru investitori”, a declarat domnul Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

”Prezența la TTR are ca scop reprezentarea și promovarea destinației Mamaia-Constanța într-un mod coerent și targetat, abordând un display proaspăt, tip open-space, în care savoarea locală, istoria, natura și evenimentele de toate tipurile se îmbină pentru a oferi potențialului consumator o experiență turistică integrată, folosind instrumente de smart-travel”, a declarat Anca Pavel-Nedea, director executiv al Organizației.

Mesajele tuturor celor prezenți la deschiderea oficială a standului Mamaia Constanța au fost de bună cooperare și armonie, pentru a dezvolta împreună destinația turistică și pentru a o păstra în topul preferințelor românilor, dar și ale turiștilor străini care vizitează România. Vă invităm la standul Mamaia-Constanța, care va rămâne deschis pentru vizitatori pe toată durata desfășurării Târgului de Turism al României, în Pavilionul B2 Romexpo (stand 150).

Despre Organizația Patronală Mamaia Constanța

Începând cu octombrie 2017, Asociația Patronală Mamaia și-a schimbat denumirea, în conformitate cu dispozițiile Legii nr.2 din 04.10.2017, în Organizația Patronală Mamaia Constanța. Organizația Patronală Mamaia – Constanța este constituită pe criteriul teritorial, ca organizație a patronilor din Stațiunea Mamaia și din Municipiul Constanța, care operează în Industria Ospitalității (Hospitality Industry), în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 62 din 10 mai 2011, a dialogului social, Titlul III, cu scopul de a participa activ la procesul de reprezentare, promovare, susținere și protejarea intereselor profesionale. Pe lângă obiectivele privind cadrul legislativ – respectiv: a) Studierea actelor normative în domeniile de interes; b) Propuneri de eleborare și modificare a actelor normative, în spiritul constituționalității și echității; c) Determinarea măsurilor care se impun pentru recuperarea prejudiciilor produse prin defectuoasa elaborare sau aplicare a actelor normative; d) Elaborarea strategiilor și politicilor de dezvoltare economico-socială la nivel sectorial și național, în condițiile legii – Organizația Patronală Mamaia – Constanța îndeplinește activități și alte obiective pe care le putem pune la dispoziția dumneavostrp prin intermediul paginii de Facebook sau la adresa patronatulmamaia@gmail.com.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*