Modificări temporare în circulația trenurilor pe ruta București Nord – Aeroport Otopeni

Având în vedere solicitarea CNCF CFR SA pentru efectuarea de lucrări la infrastructura feroviară pe linia Bucureşti Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă, CFR Călători nu va putea opera temporar două perechi de trenuri din cele 21 cu care circulă pe această rută, în intervalul orar rezervat lucrărilor.

Lucrările realizate de CNCF CFR SA vor avea loc zilnic în perioada 25 ianuarie – 8 februarie 2021, în intervalul orar 08:40 – 14:30, astfel că trenurile CFR Călători care nu vor circula temporar, sunt:

  • Regio 10715 București Nord (plecare 08:35) – Aeroport Henri Coandă (sosire 08:55);
  • Regio 10718 Aeroport Henri Coandă (plecare 09:11) – București Nord (sosire 09:36);
  • Regio 10717 București Nord (plecare 09:10) – Aeroport Henri Coandă (sosire 09:30);
  • Regio 10720 Aeroport Henri Coandă (plecare 09:51) – București Nord (sosire 10:16).

Restul de 19 perechi trenuri ale CFR Călători de pe această rută vor circula conform graficului din Mersul Trenurilor.

Pasagerii care au bilete/abonamente la aceste trenuri vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziționate şi neutilizate conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*