Ministrul Turismului, Bogdan Trif, vizită pe litoral pentru pregătirea deschiderii sezonului

Bogdan Trif, propus la Ministerul Turismului. FOTO GNM
Bogdan Trif, Ministrul Turismului. FOTO GNM

Cu patru zile înainte de minivacanța de 1 Mai, ministrul Bogdan Trif ia litoralul la pas. Informația a fost anunțată de Consiliul Județean Constanța care a și invitat agenții economici de pe litoral la o ședință de lucru la sediul Prefecturii.

“Obiectivul întâlnirii constă în dezbaterea principalelor probleme cu care se confruntă operatorii de turism de pe litoral și autoritățile locale și identificarea împreună a soluțiilor aferente”, se arată în invitația transmisă de CJ Constanța.

Agenții economici sunt invitați să trimită problemele și temele de discuție pe adresele cabinet.ministru@mturism.ro și presedinte@cjc.ro.

Ministrul Turismului va fi însoțit de 4 echipe de control care vor desfășura activități de prevenție și îndrumare pe litoral.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*