Ministrul Turismului a vizitat rezervația de zimbri de la Brașov

Ministrului Turismului în vizită la Rezervația de Zimbri. FOTO Ministerul Turismului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a vizitat, vineri, 7 decembrie, rezervația de zimbri de la Brașov cu ocazia atestării comunei Vama Buzăului ca stațiune turistică de interes local.

“Rezervația Naturală Valea Zimbrilor este un punct de atracție care va contribui la dezvoltarea turismului în Vama Buzăului. Încurajez administrația locală ca acum, odată ce a devenit stațiune de interes local, să contribuie cu proiecte care să integreze atât atracțiile naturale, cât și inițiativele precum cea de la rezervația de zimbri”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*