Virgil-Daniel Popescu: „Cei din HoReCa vor avea scutire pentru plata impozitului specific până la sfârșitul anului 2020”

Apus de soare în Crișan. FOTO Paul Alexe

Sectorul HoReCa va beneficia de scutire pentru plata impozitului specific până la sfârșitul anului 2020, a anunțat, vineri, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu.

El a precizat că această decizie va fi adoptată în cursul săptămânii viitoare și i-a mulțumit ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu, pentru că a susținut-o.

„Îi mulțumesc colegului meu Florin Cîțu că susține această decizie, care va fi adoptată săptămâna viitoare. Sectorul HoReCa deja a beneficiat de o scutire de la plata impozitului specific de 150 de zile în 2020. De asemenea, mai putem profita de aceste zile de weekend de toamnă caldă, pentru a ne vizita țara. Dar aveți grijă de voi, purtați masca, păstrați distanța”, a declarat Virgil-Daniel Popescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*