Ministerul Turismului plimbă medicii de familie din București prin stațiunile balneare din țară. Peste 78.000 lei cheltuiți pentru vizite în Ialomița, Constanța, Brașov, Covasna și Harghita

Liderii Pieței Spa din România se întâlnesc în luna mai, la Cluj. FOTO rhythmuswege

Acțiune neobișnuită a Ministerului Turismului din România. 66 medici de familie din București vor avea ocazia să viziteze mai multe baze de tratament din țară pe banii Guvernului.

Proiectul anunțat de Ministerul Turismului are drept scop organizarea unor vizite de informare/documentare în județele Constanța, Ialomița, Brașov, Covasna și Harghita, în special în stațiunile balneare și balneoclimaterice. Plimbarea celor 66 de medici este programată pentru perioada 14 – 16 decembrie 2018. Ministerul caută acum o firmă care poate să preia activitățile de organizare a evenimentului.

Medicii vor fi împărțiți în două grupuri. 13 dintre aceștia vor ajunge pe 14 decembrie la Amara, după care merg la Eforie Nord și Mangalia.

Grupul mai mare – cel de 53 persoane va pleca de la București către Predeal, Covasna, Tușnad Băi, Borsec și vor ajunge până la Miercurea Ciuc.

Ministerul Turismului a cerut, conform Caietului de Sarcini, ca “la sfârșitul programului, reprezentantul societății câștigătoare să întocmească un raport detaliat însoțit de un CD/DVD cu fotografii și filmări de la toate obiectivele turistice din program”.

Traseul și programul pentru cele 3 zile de vizite este unul cât se poate de alert. Participanții nu se limitează doar la vizitarea unor complexe balneare, ci merg să vadă și izvoare sau cascade din zonele amintite.

Nota de plată va fi achitată de Ministerul Turismului, iar prețul total ajunge la peste 78.200 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Ministerul Turismului, infotrip în stațiunile balneare. Cum a fost în Infotrip-ul de 78.000 lei | GoNext

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*