Reduceri cu ocazia Centenarului la TAROM. Biletele cu 20% mai ieftine pot fi cumpărate doar între 29 noiembrie și 1 decembrie

FOTO Facebook/Tarom

În cinstea împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, TAROM lansează oferta specială de Centenar: toate biletele pe rutele interne TAROM au prețuri cu 20% mai mici.

Oferta este valabilă între 29 noiembrie și Ziua Națională a României, 1 decembrie 2018.

“Este un gest firesc de apreciere față de momentul istoric pe care dorim să îl marcăm alături de toți românii. De Centenar, TAROM a deschis 7 noi rute interne, conectând astfel toate regiunile istorice ale României. Suntem motivați de angajamentul pe care compania națională îl are în fața românilor. Dorim, din nou, să fim uniți, oriunde am fi”, a declarat Werner Wolff, Director General TAROM.

Trecerea a 100 de ani de la Marea Unire a Românilor a surprins compania națională într-un moment de remontare și revitalizare. Perspectivele noastre pozitive sunt indubitabil legate de momentul Centenar al Marii Uniri.

“Tocmai din acest motiv dorim să le mulțumim tuturor pasagerilor noștri pentru sprijinul și încrederea față de TAROM. Vă așteptăm la bordul aeronavelor noastre pentru a sărbători împreună, așa cum se cuvine, împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918”, au mai transmis reprezentanții companiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*