Reduceri cu ocazia Centenarului la TAROM. Biletele cu 20% mai ieftine pot fi cumpărate doar între 29 noiembrie și 1 decembrie

Una dintre noile aeronave Boeing  737-800 Next Generation ale Tarom. FOTO Facebook/Tarom

În cinstea împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, TAROM lansează oferta specială de Centenar: toate biletele pe rutele interne TAROM au prețuri cu 20% mai mici.

Oferta este valabilă între 29 noiembrie și Ziua Națională a României, 1 decembrie 2018.

“Este un gest firesc de apreciere față de momentul istoric pe care dorim să îl marcăm alături de toți românii. De Centenar, TAROM a deschis 7 noi rute interne, conectând astfel toate regiunile istorice ale României. Suntem motivați de angajamentul pe care compania națională îl are în fața românilor. Dorim, din nou, să fim uniți, oriunde am fi”, a declarat Werner Wolff, Director General TAROM.

Trecerea a 100 de ani de la Marea Unire a Românilor a surprins compania națională într-un moment de remontare și revitalizare. Perspectivele noastre pozitive sunt indubitabil legate de momentul Centenar al Marii Uniri.

“Tocmai din acest motiv dorim să le mulțumim tuturor pasagerilor noștri pentru sprijinul și încrederea față de TAROM. Vă așteptăm la bordul aeronavelor noastre pentru a sărbători împreună, așa cum se cuvine, împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918”, au mai transmis reprezentanții companiei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*