Ministerul Turismului, interesat de promovarea Dunării. Secretarul de stat Cristina Tărteață a participat la o sesiune a Organizație Mondiale a Turismului

Întîlnire importantă la San Sebastian. FOTO Facebook/ Cristina Tărteață

În perioada 23-25 mai are loc la San Sebastian, Spania, cea de-a 108-a sesiune a Consiliului Executiv al Organizației Mondiale a Turismului (OMT), în cadrul căruia România deține poziția de membru.

În debutul întâlnirii, delegația României a avut o întâlnire bilaterală cu secretarul general al OMT, Zurab Pololikashvili.

„Am abordat subiecte de interes pentru România, propuneri de proiecte comune pe termen mediu și lung care vor fi dezbătute în perioada următoare, dar am discutat și despre deținerea Președentiei Consiliului UE din prima jumătate a anului 2019, în marja căreia Ministerul Turismului, cu implicarea și ajutorul OMT, va organiza un eveniment la nivel ministerial cu tema: <Strategia Dunării – un instrument pentru dezvoltarea economică>”, a precizat Cristina Tărteață, secretar de stat în Ministerul Turismului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*