A început Raliul Aradului

Întrecere în forță la Arad

“Raliul Aradului KIA” ajunge anul acesta la cea de-a X-a ediţie, fiind organizat de către promotorul acestuia, Mihai Leu, multiplu campion la box şi campion naţional de raliu în anul 2003.

Nouă probe speciale de macadam în jurul Aradului vor constitui punctul de interes pentru spectatori. Traseul a adunat şi în anii anteriori, numeroşi spectatori şi reprezentanţi media, evenimentul fiind declarat printre cele mai bine organizate evenimente motorsport din România.

Pentru această ediție, organizatorii au pregătit numeroase surprize, atât pentru concurenţi, cât şi pentru publicul prezent la ediţia aniversară. Programul evenimentului începe joi, 24 mai, cu o prezentare a echipajelor şi o sesiune de autografe pentru fani. Probele urmează a se desfăşura vineri şi sâmbătă pe traseele pregătite de organizatori. Ca şi în anii precedenţi, superspeciala din centrul Aradului va avea loc vineri, 24 mai, începând cu ora 20:00.
Echipajele vor concura pentru cel mai bun timp, pe parcursul a peste 100 km de probe speciale, împărţite în cele două zile de concurs.

Evenimentul este organizat de către AMC Racing în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad şi Kia Motors, sub egida Federaţiei Romane de Automobilism Sportiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*