VIDEO Muzeul “Grigore Antipa”, decorat de președintele Klaus Iohannis la 110 ani de la înființare

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. FOTO Facebook
Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. FOTO Facebook

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Distincția conferită se numește Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Comandor, Categoria E „Patrimoniul cultural național”.

Momentul vine la 110 ani de la înființare a Muzeului, în semn de înaltă apreciere pentru competența și profesionalismul dovedite, de-a lungul timpului, în conservarea și promovarea patrimoniului cultural național și pentru implicarea activă în organizarea unor evenimente culturale de înaltă ținută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*