Ministerul Turismului caută expozanți pentru Târgul de Turism de la Bilbao, Spania

Târgul de Turism de la Madrid. FOTO ifema.es
Târgul de Turism de la Madrid. FOTO ifema.es

Asociațiile de Promovare Turistică sau Agențiile de Turism care vor să se promoveze în Spania sunt invitate să participe la un nou târg de turism care va avea loc în luna mai 2018.

Invitația vine din partea Ministerului Turismului. Înscrierile se fac în calitate de co-expozant, în standul Ministerului, la Târgul Internațional de Turism “Expovacaciones” de la Bilbao, Spania. Evenimentul are loc între 4 și 6 mai 2018.

Înscrierile se pot efectua până a 7 martie 2018 printr-o solicitare trimisă pe adresa de email: promovare@mturism.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*