Bogdan Trif, noul Ministru al Turismului, bugetar cinstit. Are doar un apartament și o mașină

Bogdan Trif, propus la Ministerul Turismului. FOTO GNM
Bogdan Trif, Ministrul Turismului. FOTO GNM

Unul dintre cei mai “săraci” miniștri din noul Guvern pare să fie Bogdan Trif – omul care conduce destinele turismului românesc.

Bogdan Gheorghe Trif, născut în Sibiu și-a trecut în declarația de avere doar un apartament de 83 mp cumpărat alături de soția sa în urmă cu 18 ani.

Nici la capitolul bunuri mobile, Trif nu este mai avut. El susține că are un Hyundai I30 achiziționat în anul 2016.

Bogdan Trif a fost, până în urmă cu doar câteva săptămâni, director la Garda Națională de Mediu și a încasat un salariu de bază de 6651 lei / lună. Soția acestuia, Petronela Trif lucrează la Casa de Asigurări de Sănătate a Județului Sibiu și are un salariu lunar de 6330 lei.

În Declarația de Interese, Bogdan Trif a lăsat toate căsuțele necompletate. Singura sa funcție politică fiind aceea de președinte al filialei Sibiu a Partidului Social Democrat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*