FOTO Robert Cadar este imaginea Maratonului Internațional Brașov

Maraton pentru toată lumea

Maratonul Internațional Brașov înseamnă două zile de spectacol, pe 19 și 20 mai, în care te vei bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment la standardele AIMS, cel mai important for international din domeniu

Cursele MIB au doar limita inferioară de vârstă, de șase ani, și o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire:

  • maraton – 42 km,
  • semimaraton – 21 km,
  • cursă – 10,7 km,
  • cursa populară – 5,7 km, caritabilă, necompetițională și necronometrată,
  • team run – 4 x 10,7 km,
  • cursa copiilor între 6 și 14 ani,
  • NOU – cursa de 2,5 km, necompetițională și necronometrată,
  • NOU – Crosul Universității Transilvania, 2,5 km

Înscrierile sunt deschise până în data de 15 mai. Vrem să susținem comunitatea locală și stilul sănătos de viața și, astfel, brașovenii beneficiază de acces gratuit la cursele populare și la cele pentru copii.

Anul acesta, Robert Cadar, este imagin a Maratonului International Brașov. Cunoscut pentru ambiția și determinarea sa, brașoveanul Robert Cadar a devenit, în ultimii ani, imaginea performanței sportive și a altruismului, prin implicarea sa în numeroase proiecte și cauze sociale.

Robert are 39 de ani este inginer de profesie, blogger și alergător montan. Tot el este cel care a creat comunitatea #alergBrașovul și s-a implicat permanent în organizarea evenimentelor caritabile. Robert se luptă cu o formă rară de cancer, însă zi de zi aleargă și mobilizează oamenii din jurul său.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*