Ministerul Turismului a anunțat începerea transmiterii contractelor pentru schema HoReCa

Cameră de hotel. FOTO Pixabay.com

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a anunțat că, începând de vineri, a fost inițiată etapa de transmitere a celor 𝟴.𝟯𝟲𝟵 de contracte de finanțare aferente schemei de ajutor de stat destinate domeniului HoReCa, în valoare de 𝟮.𝟭𝟰𝟰.𝟭𝟭𝟱.𝟯𝟰𝟵 𝗹𝗲𝗶.

Aplicanții vor intra pe plaformă la secțiunea 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲, vor introduce IBAN-ul (𝘤𝘰𝘯𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘦𝘯𝘵 𝘴𝘢𝘶 𝘤𝘰𝘯𝘵 𝘥𝘦 𝘨𝘳𝘢𝘯𝘵), vor descărca contractul de finanțare, îl vor semna cu semnătură electronică și îl vor reîncărca în maximum 10 zile de la transmitere.

Conform procedurii programului la art. 6.7 alin. (2), aplicanții care nu semnează și nu transmit contractul de finanțare până la termenul limită prevăzut la art. 6.7. alin. (1) vor primi decizie de respingere, semnată electronic de ordonatorul terțiar de credite, transmisă prin contul din paltformă.

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, Serviciul de Telecomunicatii Speciale împreună cu structura de specialitate din cadrul ministerului au elaborat 𝗺𝗮𝗻𝘂𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘂𝘁𝗶𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 al modulului de contractare care poate fi găsit la adresa: https://bit.ly/3lbKiSS.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*