Memorandum de colaborare încheiat de ANTRI pentru promovarea turismului din Moldova și Lituania

Memorandum de colaborare încheiat de ANTRI pentru promovarea turismului din Moldova și Lituania. FOTO: ANTRI

Asociația Naţională pentru Turism Receptor și Intern a semnat joi, 29 septembrie, un Memorandum de colaborare cu Asociația Națională a Centrelor de SPA și Reabilitare Medicală din Lituania privind cooperarea bilaterală în dezvoltarea și promovarea turismului din Moldova și Lituania.

Principalele direcții de cooperare sunt:

  • să contribuie reciproc la dezvoltarea și promovarea produsului turistic transfrontalier (moldovenesc și lituanian);
  • colaborare și susținere în vederea atragerii de asistență tehnică, expertiză și proiecte ale donatorilor în scopul dezvoltării și promovării turismului, acoperind interesele ambelor părți;
  • familiarizarea furnizorilor de turism lituanieni cât și celor moldoveni și a autorităților responsabile cu privire la reglementarea și promovarea turismului din ambele țări;
  • să se concentreze asupra ofertelor B2B și să se adapteze la motivația și preferințele ambelor piețe;
  • să organizeze prezentări despre produsele turistice cu turoperatori, agenții de turism și reprezentanți ai mass-media, de pe ambele piețe;
  • organizarea tururilor de informare pentru turiști și reprezentanții agențiilor de turism cât și altor actori din industrie, pentru a fi familiarizați cu produsele turistice din Moldova și Lituania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*