Mamaia împlinește luna aceasta 116 ani de la inaugurare, zeci de mii de persoane vizitându-i plajele chiar din primul an

Stațiunea Mamaia. FOTO: Organizația Patronală Mamaia-Constanța

Stațiunea Mamaia împlinește luna aceasta, 116 ani de când a fost inaugurată, devenind o importantă destinație turistică încă de la deschiderea sa, în iunie 1906.

Potrivit Organizația Patronală Mamaia-Constanța, fosta plajă cu dune înalte, pe care toată lumea o ocolea, a devenit o stațiune renumită și o destinație turistică apreciată de turiștii români și străini.

Stațiunea Mamaia a avut mare succes chiar din primul an. În sezonul estival 1906, 45.000 de persoane au vizitat noua plajă, în perioada 20 iunie – 1 septembrie. În același interval, stabilimentele de băi din orașul Constanța au înregistrat 24.500 de vizitatori.

Stațiunea Mamaia. FOTO: Organizația Patronală Mamaia-Constanța

De-a lungul anilor, stațiunea a fost modernizată, iar acum are numeroase hoteluri, plaje și atracții turistice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*