CFR Călători introduce în această vară trenuri directe către Istanbul, Sofia și Varna

FOTO CFR Călători

CFR Călători anunță noi legături directe de la București către Istanbul/Halkali, Sofia și Varna în această vară. Pasagerii vor avea oportunitatea de a călători în confortul trenurilor internaționale, cu plecări zilnice și tarife accesibile.

Una dintre opțiunile disponibile este trenul internațional 461, care pleacă din București Nord la ora 10.50 și ajunge la Istanbul/Halkali în jurul orei 06.34. Acest tren va circula până pe 9 octombrie. În sens invers, trenul internațional 460 va pleca din Istanbul/Halkali la ora 20.00 și va sosi în București Nord la ora 17.08, circulând până pe 7 octombrie. Tariful pentru un bilet la vagonul cușetă cu 4 locuri pe această rută este de 54,3 euro.

Pentru călătorii către Varna, pasagerii pot opta pentru trenul internațional 461, care pleacă din București Nord la ora 10.50 și ajunge în Varna la ora 21.10. Acest tren va fi în circulație până pe 8 octombrie. Trenul internațional 460, care pleacă din Varna la ora 07.30, va aduce călătorii înapoi în București Nord la ora 17.08 și va circula până pe 9 octombrie. Tariful pentru un bilet la clasa a 2-a pe această rută este de 29,3 euro.

De asemenea, CFR Călători oferă legături directe către Sofia. Trenul internațional 461 pornește din București Nord la ora 10.50 și ajunge la Sofia la ora 20.22. Acest tren va circula până pe 9 octombrie. Trenul internațional 460, care pleacă din Sofia la ora 07.05, va sosi în București Nord la ora 17.08 și va fi în circulație până pe 9 octombrie. Pentru călătoria la clasa a 2-a pe această rută, tariful este de 30,9 euro.

Biletele de călătorie pot fi achiziționate din stațiile și agențiile CFR Călători deschise traficului internațional. De asemenea, există opțiunea de a cumpăra bilete online de pe www.cfrcalatori.ro, cu posibilitatea de a le ridica din gară sau de a le primi prin curier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*