GoNEXT TV Cosmin Vasile, Hello Holidays, ponturi pentru vacanța perfectă în Halkidiki, Grecia

Cosmin Vasile, manager agenție Hello Holidays. FOTO Mitică Raftu
Cosmin Vasile, manager agenție Hello Holidays. FOTO Mitică Raftu

Cosmin Vasile, manager de agenție la Hello Holidays, este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la emisiunea de la GoNEXT TV. El a prezentat oferta Hello Holidays pentru țara încărcată de istorie, dar a vorbit și despre cum aleg românii, din ce în ce mai des, hotelurile de lux din Halkidiki.

Hello Holidays oferă vacanțe la prețuri pentru toate buzunarele. Ai opțiunea să mergi în Halkidiki pe cont propriu și să beneficiezi de ofertele de care, sau poți alege un drum cu autocarul și pachete cu demipensiune. Gusturile rafinate sunt satisfăcute de pachetele ultra all inclusive, iar aici cazările pot ajunge chiar și până la 10.000 euro pentru o săptămână petrecută într-o vilă dintr-un resort de lux, cu bucătarul propriu, piscină și vedere directă la Marea Egee.

Gastronomia, istoria și cultura Greciei sunt trecute în revistă de Cosmin Vasile, la fel ca și excursiile pe apă sau cele care includ vizitarea Muntelui Athos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*