Salina Turda se închide publicului mai devreme pe 11 februarie pentru a face loc Eurovision-ului

Salina Turda va fi gazda semifinalei Eurovision. FOTO Facebook/Salina Turda

Reprezentanții Salinei Turda au anunțat că programul de vizitare se scurtează în data de 11 februarie. Asta pentru că semifinala Eurovision se va ține în Salină.

Pentru 11 februarie, programul de vizitare al Salinei Turda este de la ora 9:00 la 16:00, cu ultima intrare la ora 15:00. Deja echipele tehnice au început să monteze scena și luminile, peste 10 tone de materiale fiind deja coborâte în subteran, la 86 metri adâncime.

Ideea de a organiza semifinala Eurovision în mină i-a aparținut primarului din Turda, care spune că şi-a dorit să facă ceva inedit, astfel încât numele oraşului să beneficieze de o promovare fără precedent. Organizatorii vor amenaja pentru spectatori 300 de locuri, 100 dintre acestea fiind rezervate turdenilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*