Lucrări de supra traversare a rețelei de termoficare afectează circulația trenurilor între Constanța și Mangalia

Gara CFR Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Circulația trenurilor între Constanța și Mangalia va fi afectată în zilele de 13 și 14 mai de lucrările de supra traversare a rețelei de termoficare peste linia principală CF 813 (Constanța – Mangalia). SNTFC „CFR Călători” SA și Regio Călători au anunțat anulări și modificări ale trenurilor în această perioadă.

Pentru trenurile SNTFC „CFR Călători” SA, acestea vor fi anulate în relația Constanța – Eforie Nord. Cu toate acestea, pentru a asigura transportul călătorilor, se vor pune la dispoziție mijloace auto care vor efectua traseul între stația Constanța și Eforie Nord, și retur.

În ceea ce privește trenurile Regio Călători 11084 și 11086, acestea vor fi anulate pe traseul Constanța – Mangalia și retur. Cu toate acestea, ele vor circula conform programului stabilit în relația Brașov – Predeal – Ploiești Vest – Chitila – Pajura – Bucureşti Băneasa – Lehliu – Fetești – Medgidia – Constanța și retur.

Pentru a facilita călătoria călătorilor care utilizează ruta Constanța – Mangalia și retur, se va asigura transbordarea lor prin mijloace auto, cu o capacitate de 20 de călători. SRTF Constanța, în colaborare cu Regio Călători, va stabili un program de circulație pentru mijloacele auto care vor prelua călătorii de la stația Constanța și îi vor transporta către destinație. Trenurile vor pleca din stația Constanța doar după sosirea autobuzului și preluarea călătorilor. Primăria Municipiului Constanța va asigura mijloacele auto necesare pentru această operațiune.

Pe durata lucrărilor, în zilele de 13 și 14 mai, între orele 06.30 și 14.00, circulația trenurilor de marfă pe distanța Constanța – Agigea Nord și retur va fi adaptată la programul de circulație stabilit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*