Lecție specială pentru copii, la Muzeul de Științele Naturii din Suceava

Rezervoare verzi de apă vie

Muzeul de Științele Naturii din Suceava vă invită în zilele de 29, 30 și 31 octombrie la lecția muzeală Rezervoare verzi de apă vie, cu referire la plantele suculente și cactușii care cresc pe teritoriul României și în alte regiuni ale lumii.

La această activitate muzeală sunt invitați să participe elevi de școlile primare, gimnaziale și liceale din județul Suceava.

Vor fi prezentate ghivece cu plante vii (suculente și cactuși), curiozități, adaptările morfologice și fiziologice ale acestor plante speciale la mediul de viață, precum și mijloacele de întrebuințare ale acestora în cadrul activităților umane cotidiene.

Lecțiile se vor desfășura în funcție de programări, în intervalul orar 10 – 17.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*