LAROCK Music Festival este găzduit pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova, între 8 – 10 septembrie

Domenul Cantacuzino. FOTO LAROCK Music Festival

LAROCK Music Festival unul dintre cele mai ample evenimente muzicale de pe scena rock a României, va avea loc în perioada 8, 9 și 10 septembrie 2022 pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova. Evenimentul își propune să aducă laolaltă un line-up electrizant de trupe și artiști de top ai scenei rock printre care: Alternosfera, Vița de Vie, OCS, Byron, Cargo, Phoenix și mulți alții, atrăgând mii de fani entuziaști, dar și persoane dornice să se bucure de 150 de hectare de spațiu verde înconjurat de copaci, zone de camping pentru corturi și rulote, zone de relaxare, delicii culinare și food trucks, ample facilități de parcare pentru mașini și motociclete, precum și spații pentru artizani.

Echipa de organizatori este formată din profesioniști în servicii de sunet pentru artiști de top din România, servicii de organizare evenimente, marketing și logistică, al căror scop comun este de a crea spațiul perfect pentru relaxare și conectare a iubitorilor de muzică rock, dar și de a construe o comunitate solidă.

“Ne dorim să oferim o experiență memorabilă participanților și să stabilim un precedent pentru evenimentele viitoare, în care ne dorim să creștem împreună”, au anunțat organizatorii.

Potrivit estimărilor specialiștilor din industrie care se ocupă de managementul artiștilor și trupelor invitate, se așteaptă ca numărul participanților să atingă între 10,000 și 15,000 de persoane în total, pe parcursul celor trei zile de festival.

“Ne propunem să devenim curatori de audiență și expunere pentru toți colaboratorii noștri”, au mai spus organizatorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*