La Constanța vă așteaptă Târgul de Artă și Antichități, „Constanța Revival“

Târgul de antichități vă așteaptă în Piața Ovidiu

La Constanța s-a deschis a III-a ediție a Târgului de Artă și Antichități „Constanța Revival“ #Romania100, un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri. Evenimentul se va desfășura în perioada 29 iunie – 19 august, în Piața Ovidiu, pe aleea din partea dreaptă a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța.

În cadrul acestui eveniment, artiști și colecționari din toată țara, vor oferi spre vânzare o gamă foarte variată de antichități țărănești, suveniruri și obiecte de artă, bijuterii handmade, colecționabile și antichități din toate colțurile lumii.

Pe parcursul târgului, cu sprijinul artizanilor din Asociația Etniilor Meșteșugărești, vor fi organizate workshop-uri de olărit, pielărie și metaloplastie.

Târgul este deschis zilnic între orele 10.00 – 22.00, fiind organizat de ArtAntik.ro & ArtAntik Gallery.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*