La Constanța se ține un workshop de lansare a noului Pachet Turistic pentru zona litoralului

Imagine cu plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

Miercuri, 21 februarie, la ora 10.00 în sala de ședințe a filialei INCD GeoEcoMar Constanța din Bld. Mamaia 304, se organizează workshopul de lansare a noului Pachet Turistic „Rute cultural turistice subacvatice din Vestul Marii Negre“.

La acest workshop se va prezenta studiul „Analiza comparativă transnațională a calității serviciilor și a ofertei turistice din turismul de aventura „Scuba Diving” pentru patrimoniul cultural subacvatic din Vestul Marii Negre și Broșura cu Ruta Muzeelor de Istorie și Arheologie și Rute Comerciale Antice Submarine din Vestul Marii Negre, realizata în cadrul proiectului.

Sunt invitați sa participe toți partenerii proiectului” Western Black Sea Underwater Cultural Tourist Routes”, agenți economici din turism, touroperatori, centre de Scuba Diving și stakeholderi din zona costieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*