FOTO Concursul Outward Bound Carpathian Adventure a împlinit 20 de ani

Competiția de Carpathian Adventure are 20 de ani. FOTO Outward Bound România

Prima și totodată cea mai veche competiție de aventură din România, Concursul Outward Bound Carpathian Adventure, se pregătește anul acesta cu o ediție festivă. Cea de-a 15-a ediție a seriei de provocări, care a început acum 20 de ani, va fi organizată în perioada 13 – 15 august, la Sovata și împrejurimi.

Organizatorii au început să se pregătească deja și îi invită pe cei dornici de aventură să urmărească site-ul mereu în actualizare, să-și găsească colegi de echipă, să transmită știrile despre competiție în mediul lor și să înceapă pregătirea, deoarece competiția din acest an este plină de noi surprize, provocări și experiențe.

Competiția de aventură, ce în fiecare an are loc în diferite locuri/ rute, a fost concepută pentru a cunoaște diferite părți ale Carpaților încă de la început.

„Scopul său este de a crea o oportunitate pentru patru persoane cu mentalități diferite de a lucra împreună prin finalizarea unei varietăți de probe, care includ orientare, drumeții, ciclism montan și alte activități în echipă. În plus, are un caracter caritabil: organizația investește toate veniturile din donații, pentru a finaliza noua grădină de corzi, un loc care a oferit deja un punct de cotitură pentru mii de participanți, precum și atitudinea de a experimenta că suntem capabili de mai mult, decât am putea crede”, au transmis organizatorii competiției, Outward Bound România.

Programul va fi implementat în conformitate cu prevederile epidemiologice în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*