ANAT: „Zi tristă pentru lumea turismului: Eva Gligor, doamna incoming-ului românesc, nu mai este printre noi…”

Eva Gligor. FOTO Facebook ANAT

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) anunță cu tristețe trecere în neființă a Evei Gligor, cea care a condus una dintre cele mai durabile agenții private de turism din România, Atlantic Tour.

„Astăzi este o zi tristă pentru lumea turismului. Eva Gligor, Doamna incoming-ului românesc, așa cum a fost supranumită pe bună dreptate, nu mai este printre noi…  A lucrat 22 de ani la ONT Carpați de unde a plecat pentru a înființa una dintre cele mai durabile agenții private de turism, Atlantic Tour. Viața i-a fost mereu caracterizată de discreție și de profesionalism. Destinațiile sale interne preferate erau Maramureș și Bucovina, iar agenția pe care a condus-o de la înființare s-a numărat printre pionierii conceptului de city-break. Peste 60 de ani în turism…

Asociația Națională a Agențiilor de Turism transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis ANAT pe pagina oficială de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*