La Bistrița se desfășoară festivalul internaţional de folclor ”Nunta Zamfirei”

Nunta Zamfirei se ține la Bistrița

În perioada 25 – 31 Iulie, Primăria Municipiului Bistrița, Palatul Culturii Bistrița și Uniunea Mondială de Folclor I.G.F. , organizează a XXIII-a ediție a Festivalului internațional de folclor ”Nunta Zamfirei”.

Ansambluri de dansatori din Italia, Belarus, Costa Rica, Filipine, Franța, Mexic, Coreea de Sud, Lituania, Bulgaria și România vor încânta publicul prin spectacolele oferite în fiecare seară de festival.

Sute de dansatori se află la Bistrița, timp de 5 zile și vor aduce în fața publicului cultura poporului pe care îl reprezintă. Ansamblurile invitate vor susţine momente de animaţie stradală şi vor evolua pe scena festivalului,vor face atmosferă zilnic, prin cântec, dans şi vestimentaţie, în mai multe puncte din oraş.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*