Iubitorii de scris și de fotografie sunt invitați să participe la concursul „România turistică la Centenar”

Cazinoul din Constanța va găzdui un concert SoNoRo Conac. FOTO Cătălin SCHIPOR

Clubul Presei de Turism FIJET România și Academia de Studii Economice București, prin Facultatea de Business și Turism, vă invită să participați la un concurs de eseuri și la un concurs de fotografie, ambele cu tema „România turistică la Centenar”.

Câștigătorii acestui concurs vor fi invitați să se alăture unei echipe de jurnaliști și scriitori de turism, membri ai Clubului Presei de Turism FIJET România, afiliat la Federația Internațională a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism – FIJET. Cei mai tineri membri ai Clubului vor avea dreptul de a participa la acțiunile interne și internaționale, între care menționăm Academia Tinerilor Jurnaliști de Turism, organizată în fiecare an de una din cele peste 30 de asociații naționale afiliate.

Termenul-limită până la care pot fi trimise eseurile și fotografiile de concurs este luni, 12 noiembrie 2018.
Jurizarea lucrărilor și a fotografiilor va fi făcută de membrii Clubului Presei de Turism FIJET România.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați la evenimentul ASE din cadrul Târgului de Turism al României, din data de 16 noiembrie, ora 13, la sala Mihail Sadoveanu (ROMEXPO).

Eseurile și fotografiile de concurs vor fi trimise la adresa: fijet.romania@gmail.com

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*