Organizatorii UNTOLD și Neversea încurajează pacienții vindecați de COVID-19 să doneze plasmă pentru a salva vieți. Donatorii primesc gratuit un bilet de o zi la unul dintre festivaluri

Organizatorii UNTOLD și Neversea încurajează pacienții vindecați de COVID-19 să doneze plasmă

Organizatorii UNTOLD și Neversea, prin campania Blood Network, încurajează pacienții vindecați de COVID-19 să vină să doneze plasmă pentru a salva viețile celor care se luptă cu acest virus și care sunt în stare critică în secțiile de ATI. Cei care donează plasmă primesc gratuit un bilet de o zi la UNTOLD sau la Neversea.

Sistemul medical se confruntă în acest moment cu o lipsă acută de sânge, dar și cu un număr foarte mic al donatorilor de plasmă – foști pacienți COVID -19. Cei care doresc să doneze plasmă o pot face și în cadrul caravanei Blood Network care se desfășoară până pe 13 septembrie, în mai multe centre de transfuzie din țară:

  • București – 15, 16 august
  • Timișoara – 22, 23 august
  • Craiova – 22, 23 august
  • Oradea – 29, 30 august
  • Târgu Mureș – 29, 30 august
  • Brașov – 5, 6 septembrie
  • Ploiești – 5, 6 septembrie
  • Sibiu – 12, 13 septembrie
  • Iași – 12, 13 septembrie
  • București – 12,13 septembrie

Donarea de plasmă în cadrul caravanei Blood Network se face doar prin programare telefonică, la numărul de telefon 0730.073.940, de marți până vineri, între 09.00 și 16.00. Criterii de eligibilitate pentru donare plasmă a pacienților vindecați de COVID-19 se pot găsi pe site-ul Ministerului Sănătății.

Cei care vor veni să doneze plasmă în cele nouă centre fixe din țară vor primi, la alegere, un bilet de o zi la UNTOLD sau Neversea 2021. În plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea Kaufland România câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.

Detalii pe www.untold.com/bloodnetwork și www.neversea.com/bloodnetwork

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*