Începe Dakini Festival, unde se anunță 5 zile și 5 nopți de muzică și relaxare la malul Marii Negre

Afișul Festivalului Dakini

În perioadă 27 iunie – 1 iulie, plaja de la Tuzla va simți vibrația Dakini. Peste 120 de artiști internaționali și români vor urcă pe cele trei scene, de la malul mării, pentru a menține vibe-ul festivalului la cote maxime timp de cinci zile și cinci nopți.

Yoghinii, healerii și artiștii veniți din toată lumea fac parte din puzzle-ul care compune povestea Dakini. Fiind un eveniment 100% eco Dakini își sublinieaza astfel valorile care sunt în strânsă concordanță cu normele de mediu. Participanții la festival sunt încurajați să trăiască în armonie cu ei însuși și cu natură.

O parte din zonă de camping va beneficia de zone umbrite natural și o altă va fi umbrită artificial. În camping este permis accesul cu rulote și van-uri, iar participanții au puse la dispoziție apa potabilă, dușuri și grupuri sanitare.
Prețurile din cadrul evenimentului sunt accesibile tuturor. Câteva exemple:

  • Apa-5 lei
  • Bere-10 lei
  • Long drinks-10 lei
  • Supe-10/15 lei
  • Fel principal-10/15/20 lei

Accesul în festival este permis doar în bază brățării de acces eveniment. Bilețele se găsesc pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.beatbase.com și costă 90 euro pentru toate cele 5 zile de festival. Biletul include: acces enveniment + zonele conexe: parcare, camping și apa potabilă gratuită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*