Încă un muzeu clujean își va redeschide porțile pentru vizitatori

Muzeul Memorial „Octavian Goga” Ciucea, FOTO CJ Cluj

Muzeul Memorial „Octavian Goga” Ciucea, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, se va redeschide pentru public începând de miercuri, 20 mai, cu respectarea condițiilor stării de alertă. În prima etapă vor fi repuse în circuitul de vizitare toate încăperile, cu excepția ,,Casei Albe”.

Programul temporar de vizitare va fi de marți până duminică, inclusiv, în intervalul orar 10:00-17:00, cu o pauză de 60 de minute pentru efectuarea dezinfecţiei şi a aerisirii spaţiilor expoziţionale, zilnic, între orele 13:00-14:00.

În perioada 18 – 19 mai 2020, pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă deplină a vizitelor, se va efectua instruirea temeinică a personalului şi pregătirea corespunzătoare a spaţiilor deschise pentru accesul publicului vizitator.

Din ziua reluării activității cu publicul, respectiv 20 mai, fiecare vizitator va avea asupra sa și va purta în mod obligatoriu, pe toată durata prezenței în muzeu, o mască de protecție (medicală/ non-medicală) proprie, care va acoperi atât gura, cât și nasul.

Accesul în muzeu se va efectua conform fluxului de vizitare stabilit, urmând a fi asigurată o distanță de minim doi metri între oricare două persoane, dar fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*