ANAT organizează seminarii pentru conștientizarea și respectarea reglementărilor specifice în materie de concurență

ANAT
ANAT

Patronatul Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România și-a asumat rolul de inițiator si organizator al unor seminarii de instruire ale conducerii întreprinderilor din domeniul turismului și ale angajaților acestora. Măsura a fost luată în urma unei investigații desfășurate de către Consiliul Concurenței pe piața comercializării produselor turistice și/sau pachetelor de servicii turistice prin agenții de turism din România.

Scopul acestor seminarii este conformarea cu regulile de concurență a celor ce activează în turism. Astfel o primă întâlnire pe această temă – seminarul pentru conștientizarea și respectarea reglementărilor specifice în materie de concurență în sectorul serviciilor de turism, are loc pe 29 noiembrie începând cu ora 16.30, la Hotel Unirea din Iași, Sala Vega.

În cadrul întâlnirii vor fi abordate și alte aspecte legate de ultimele schimbări legislative generate de O.G. 2/2018, precum și alte probleme cu care se confruntă hotelierii în desfășurarea activității.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*