Hunedoara, prezentă la ediția noiembrie 2018 a Târgului de Turism al României

ROMEXPO. FOTO Facebook/Romexpo

Târgul de Turism al României își deschide porțile începând cu data de 15 noiembrie 2018, ora 10:00, pentru Ediția de Toamnă a acestui an.

Beneficiind de un stand expozițional de 84 mp, situat într-o poziție centrală a Pavilionului B2 din cadrul Complexului Romexpo, reprezentanții celor mai importante obiective turistice hunedorene, alături de operatori economici, reprezentanți CNIPT și delegați ai G.A.L-urilor din județ, îi vor întâmpina pe vizitatori pe toată durata Târgului (15-18 noiembrie), între orele 10:00-18:00 de joi până sâmbătă, respectiv între orele 10:00-16:00 în ziua de duminică.

„Cu experiența participării la edițiile anterioare, a fost concepută ideea unui stand expozițional care să pună în lumină diversitatea extraordinară a atracțiilor turistice pe care le are de oferit județul Hunedoara, pornind de la natură, tradiții, cultură, istorie, gastronomie și continuând cu turismul de relaxare și cel de aventură, inclusiv prin intermediul unei expoziții de fotografie realizată cu ajutorul Asociației Artiștilor Fotografi Hunedoreni. Obiectivul comun al tuturor celor care participă în standul județului Hunedoara este acela de a contribui la creare unei imagini favorabile a turismului hunedorean care să stârnească interesul cât mai multor vizitatori, oferindu-le ocazia unei experiențe foarte plăcute“, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*