Prețuri reduse pentru brașovenii care călătoresc la aeroportul Otopeni prin Direct Aeroport

Microbuz Direct Aeroport. FOTO Daniel Năstase
Microbuz Direct Aeroport. FOTO Daniel Năstase

Direct Aeroport declară Brașovul ORAȘUL IUBIRII DIN ROMÂNIA și face un cadou tuturor brașovenilor. Oferta este valabilă timp de 11 zile și este valabilă începând de Valentine’s day 14 februarie și de Dragobete, pe 24 februarie. Potrivit reprezentanților firmei de transport, prețul biletelor de transfer scade la 60 de lei pe sens! Promoția este valabilă indiferent de numărul de bilete cumpărate, acestea putând fi folosite pentru transferuri efectuate până la data de 1 iunie pentru preluări/debarcări în stația ARO PALACE.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*