Hotelurile de pe litoralul bulgăresc vor avea servicii all inclusive ca de obicei, și pentru sezonul estival 2024

Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel. FOTO IRI Travel

IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, specializat pe litoralurile din Bulgaria și România ale Mării Negre, anunță că hotelierii de pe litoralul bulgăresc își vor menține intacte serviciile all inclusive pentru sezonul estival viitor. Informația potrivit căreia mulți hotelieri de pe litoralul bulgăresc vor renunța la servicii all inclusive este nefundamentată. Se întâmplă extrem de rar ca un hotel să renunțe la oferta all inclusive, adoptată cu succes mai ales de către hotelurile de 3 și 4 stele.

La ora actuală, pe litoralul bulgăresc sunt peste 200 de hoteluri cu servicii all inclusive sau ultra all inclusive. Cele mai căutate sunt hotelurile din stațiunea Nisipurile de Aur, urmate de cele din Sunny Beach și Obzor. Turiștii din România optează în special pentru vacanțe la hoteluri de 4 și 5 stele cu servicii all inclusive sau ultra all inclusive.

”Agențiile de turism au deja contracte ferme pentru litoralul bulgăresc, sezonul estival 2024. Am început să promovăm ofertele early booking, cu reduceri de până la 40%, iar serviciile all inclusive rămân neschimbate. All inclusive reprezintă marele avantaj al litoralului vecin. Există și hoteluri, mai ales cele de 5 stele, care nu oferă servicii all inclusive, dar marea majoritate a hotelurilor de pe riviera bulgărească oferă acest tip de servicii și nu va renunța niciodată. Asta caută românii, asta caută și turiști din multe alte țări”, declară Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

IRI Travel a înregistrat, în sezonul estival 2023, o creștere de 53% a vânzărilor pentru litoralul bulgăresc, față de anul precedent. Ofertele tip early booking pentru sezonul 2024 sunt deja disponibile în sistemele de rezervare, iar turiștii au început să rezerve. Reducerile pentru rezervările efectuate până la 30.11/31.12 (în funcție de hotel) variază între 20% și 40%. Ca și în 2023, consultanții IRI Travel se așteaptă ca majoritatea rezervărilor pentru sezonul 2024 să fie efectuate în cadrul programului early booking, oferind turiștilor tarife cu reduceri semnificative și opțiuni excelente în cele mai bune hoteluri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*