HiSky introduce trei rute noi, cu plecare din București: Bruxelles, Dublin și Malaga

Compania aeriană HiSky își extinde operațiunile în hub-ul din București cu trei noi rute. Operatorul ajunge astfel la patru destinații internaționale și două destinații interne operate de pe aeroportul București Otopeni. Belgia, Irlanda și Spania sunt țările către care pasagerii români vor putea călători cu HiSky, din capitală, de la finalul acestui an.

Prin deschiderea noilor rute, compania urmărește să își respecte atât strategia de creștere pe piața din România, cât și promisiunea către pasageri, asumată odată cu deschiderea bazei operaționale de la București, în luna mai a acestui an. Cele trei destinații noi, Bruxelles, Dublin și Malaga, au fost selectate luând în considerare nevoile de călătorie ale pasagerilor în scop de afaceri și vacanță dar și din dorința de a crea o alternativă confortabilă și accesibilă de transport pentru românii care locuiesc și lucrează în străinătate.

„Continuăm să urmărim strategia de creștere a companiei pe mai multe segmente pentru că ne dorim să devenim principala opțiune de călătorie pentru toate categoriile de pasageri. Prin deschiderea noilor rute ne completăm portofoliul de business travel, cu destinația Bruxelles, foarte bine conectată și cu zborurile noastre interne, București – Cluj Napoca și București – Timișoara, și adăugăm o categorie nouă de destinații cu plecare din capitală către orașe în care locuiesc importante comunități de români, Dublin și Malaga. Practic, în acest moment, baza de la București devine principalul hub de operare pentru HiSky și reușim să acoperim trafic de business, city break, turism incoming și diaspora românească cu rute regulate, precum și cele mai populare destinații de vacanță, prin curse charter”, explică Mareș Cărăvan, Director Comercial HiSky Europe.

Orarul de iarnă intră în vigoare începând cu 28 noiembrie, odată cu lansarea rutei București – Bruxelles, cu trei zboruri săptămânale, cu plecare de pe aeroportul Otopeni către principalul aeroport din Bruxelles, Zaventem și retur. Zborurile vor fi operate în fiecare zi de luni, miercuri și vineri conform programului: București (OTP) 10.40 – 12.20 Bruxelles (BRU), Bruxelles (BRU) 13.20 – 16.50 București (OTP).

Rutele Dublin și Malaga vor fi lansate în luna decembrie, datele nefiind alese întâmplător ci pentru a veni în întâmpinarea românilor care vor călători în țară în perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel ruta București – Dublin va fi operată începând cu 7 decembrie, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică: București (OTP) 18.30 – 20.10 Dublin (DUB), Dublin (DUB) 21.10 – 02.50 București (OTP).

În data de 11 decembrie va fi efectuată prima cursă București – Malaga și retur, urmând ca și această destinație să fie operată cu o frecvență de două curse săptămânal, în zilele de joi București (OTP) 11.10 – 14.20 Malaga(AGP), Malaga(AGP) 15.20 – 20.10 București (OTP) și duminică București (OTP) 07.00 – 10.10 Malaga(AGP), Malaga(AGP) 11.10 – 16.00 București (OTP).

Odată cu deschiderea noilor destinații, HiSky introduce și noi servicii pentru pasageri, precum opțiunea de cumpărături la bordul aeronavei, disponibilă pe toate rutele, și clasa business disponibilă pentru ruta București – Bruxelles. Prețul unei călătorii cu plecare din București începe de la 29 euro pentru destinația Dublin, 49 euro pentru destinația Bruxelles și 39,90 euro pentru Spania, Malaga.

HiSky operează din România zboruri internaționale directe cu plecare de pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Iași și Baia Mare către Tel Aviv, Bruxelles, Dublin, Malaga și Paris. Din Republica Moldova, pasagerii pot călători cu HiSky către cinci destinații externe, Milano, Paris, Dublin, Frankfurt și Tel Aviv. Compania are în operare o flotă de cinci aeronave, cu o vârstă medie de 7 ani, din familia Airbus A320. Începând cu sezonul de vară 2023, HiSky va începe operarea de curse pe distanțe lungi, fără escală, cu două aeronave noi Airbus A321neo LR care vor intra în flota companiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*