GoNEXT TV: Ștefan Leontin Joos, general manager TUI Travel Center, vorbește despre ofertele pentru Crăciun și Revelion, dar și Early Booking 2023

Ștefan Leontin Joos, general manager TUI Travel Center. FOTO Adrian Boioglu

Ștefan Leontin Joos, general manager TUI Travel Center, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, Ștefan Leontin Joos a vorbit despre lecțiile pandemiei pentru TUI Travel Center România și despre ce s-a schimbat în raportul online vs offline la vânzările de vacanțe.

El a prezentat ofertele pentru Turcia și Antalya în mod special, dar și alte destinații pe care TUI Travel Center le are în ofertă în această perioadă.

De asemenea, Ștefan Leontin Joos a prezentat oferte pentru Black Friday, Early Booking, dar și pentru sărbătorile de iarnă.

El a făcut recomandări pentru turiștii care vor temperaturi de vară atunci când în România este iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*