GoNEXT TV: Ovidiu Oprea, fotograf și promotor de turism: “Sunt un fotograf de peisaj și fiecare fotografie are o poveste, de multe ori emoționantă”

Ovidiu Oprea. FOTO Paul Alexe

Fost marinar militar, actual fotograf și promotor de turism, Ovidiu Oprea a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe în studioul GoNEXT TV. După o viață petrecută pe apele și oceanele lumii, sub tricolor, Ovidiu Oprea s-a dedicat unei pasiuni pe care a îmbrățișat-o încă din copilărie și pe care a cultivat-o în decursul anilor, fotografia de peisaj și de promovare a destinațiilor turistice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*