GoNEXT TV: Marija Labović, directorul Asociației Naționale de Promovare a Serbiei, despre strategiile prin care sunt atrași turiștii în Serbia

Marija Labović, directorul Asociației Naționale de Promovare a Serbiei. FOTO Ovidiu Oprea

Marija Labović, directorul Asociației Naționale de Promovare a Serbiei, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Marija Labović a vorbit despre faptul că numărul turiștilor care vizitează Serbia este în creștere și a dezvăluit câteva lucruri din strategia de promovare. De asemenea, ea a povestit cum sunt atrași turiști de pe piața asiatică, dar și din Egipt.

Marija Labović a explicat și faptul că evenimentele sunt importante în atragerea unor turiști și a precizat cum colaborează cu autoritățile locale pentru organizarea acestora.

Totodată, ea a mai spus și cum sunt atrași turiștii români să vină în Serbia.

În finalul discuției, Marija Labović face câteva recomandări pentru un turist care are de petrecut o zi în Serbia și pentru cineva care are la dispoziție o săptămână pentru a vizita Serbia.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*